Winkelwagen

0 producten - € 0,00
Vragen? Bel onze klantenservice 0416-747121 | Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag 8:00-12.15 en 13.00-16.45

Toepassingen Radiatorprint

Toepassingen Radiatorprint
Radiatorprint.nl is uniek en biedt een ieder de mogelijkheid een unieke sfeer te creëeren in huis, op het werk of de sportaccommodatie.

Thuis
Radiatorprint verlevendigt uw interieur en brengt letterlijk een WARME sfeer. Afbeeldingen met thema's als familie, trouwerij, huisdier, favoriete sportclub, skyline wereldsteden, huis en interieur, gastronomie, openhaard, regenwoud, strand, Disney, Yin en Yang etc. zijn enkele van de oneindige mogelijkheden. Wij dagen u uit! Vergelijk het met het afdrukken van foto's op canvas.

Sportvereniging
Radiatorprint biedt u als vereniging een uitzonderlijk marketing-concept. Gun uw gasten een WARM welkom met uw clublogo en/of reclameboodschap van een van uw sponsoren. 
Het semi-permanente karakter van radiatorprint geeft u als club de mogelijkheid steeds wisselende boodschappen te communiceren en daarmee de honderden, vaak zelfs duizenden bezoekers van uw sportkantine steeds weer te verrassen met nieuwe advertisement. Informeer naar de mogelijkheden van vervangende radiatorprints; info@radiatorprint.nl

Bedrijf
Radiatorprint op kantoor, restaurant, spreekkamer of entree van uw bedrijf toont uw creativiteit en stijl. Bedrijfslogo, menukaart, introductie nieuwe producten, aansprekende referentieprojecten en beursstands zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden uw klanten een WARME indruk te geven van uw mogelijkheden. Het semi-permanente karakter van radiatorprint maakt het mogelijk actuele veranderingen te communiceren.  Informeer naar de mogelijkheden van vervangende radiatorprints; info@radiatorprint.nl

Radiatorprint faciliteert een unieke 'plug and play' module waarmee u eindeloos kunt experimenteren om uiteindelijk de meest gewenste radiatorprint te bestellen.

Klik voor enkele inspirende foto's of kijk vrijblijvend in de shop.
Webshop Keurmerk