Winkelwagen

0 producten - € 0,00
Vragen? Bel onze klantenservice 0416-747121 | Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag 8:00-12.15 en 13.00-16.45

Disclaimer

Algemeen
Radiatorprint.nl (Kamer van Koophandel 18120189), hierna te noemen Radiatorprint.nl, verleent u hierbij toegang tot www.radiatorprint.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Radiatorprint.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Radiatorprint.nl spant zich in om de inhoud van www.radiatorprint.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.radiatorprint.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Radiatorprint.nl.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Radiatorprint.nl. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Radiatorprint.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Webshop Keurmerk