Winkelwagen

0 producten - € 0,00
Vragen? Bel onze klantenservice 0416-747121 | Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag 8:00-12.15 en 13.00-16.45

Radiator met foto als alternatief voor foto op canvas

Radiator met foto als alternatief voor foto op canvas
Welkom bij Radiatorprint.nl. 
 
Wij bieden u de speciale combinatie om de radiatoren in uw woning of zaak te zien als een uniek voorwerp waarin u uw eigen creativiteit kunt leggen. Een mooi alternatief voor een afbeelding of foto op canvas.
 
Uw woonkamer, hal, badkamer, keuken etc. kan verfraaid worden met een vlakke radiator voorzien van een foto of afbeelding. Net als een foto op canvas, maar dan op een mooi strak vlak, welke bovendien uw ruimte aangenaam verwarmt. 
 
Heeft u geen open haard in huis maar zou u die wel graag willen? Met een verticale vlakke radiator voorzien van een foto met een warm openhaard vuur, krijgt uw woonkamer een totaal nieuwe look en feel.

Kijk in de webshop voor de mogelijkheden.

Voor fotomateriaal kunt u gebruik maken van de door ons geselecteerde foto's, kijk even voor een impressie.
 
Hoe gaat u te werk?
 
  • Kies de radiator(en) die u nodig heeft
  • Selecteer een foto uit het album of upload uw eigen afbeelding
  • Klik op de afbeelding voor het eindresultaat van de foto
  • Voeg eventuele accessoires toe
  • Bestel
U ontvangt de radiator MET print erop thuis, klaar voor montage.
 
In tegenstelling tot veel internet bedrijven bent u bij ons van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Drunen (Noord-Brabant). Laat u vrijblijvend adviseren over radiatoren en toebehoren.
 
Ook voor het installeren van uw aankoop kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een team van erkende installateurs die de volledige aanleg kunnen verzorgen! Wij zijn regionaal werkzaam in een straal van 50 km vanaf Drunen (Noord-Brabant).
Om een totaalofferte voor materiaal en installatie aan te vragen, willen wij u verzoeken per e-mail info@radiatorprint.nl of telefonisch contact op te nemen.
 
Webshop Keurmerk